Vin med jeres logo

Vinene er nøje udvalgt af vinhandleren, og alle vine er af rigtig god kvalitet. Vin med jeres eget logo er en unik måde at profilere din virksomhed på
 

Firmavin med logo


Sådan gør du:

1. Vælg vin minimumbestilling 12 flasker

2. Gennemfør din bestilling

3. Opload dit logo eller send os dit logo, et billede eller det, du ønsker, vi skal sætte på vinetiketten. Mailadresse: pc@pedersborgvin.dk

For mere information ring til Mette på 40 47 56 45 eller Else på 24 98 75 94.

Send dit logo til pc@pedersborgvin.dk - og vi sender dig et uforpligtende forslag på en vinetiket med logo.

Alle, både virksomheder, foreninger, klubber og private, kan få lavet vin med egen etiket. Alle der har behov for billig markedsføring eller bare har noget at fejre. 

Vin med egen logoetiket - Private label - koster 4,00 kr. + moms pr. etiket samt vinens pris. Vi har vin i forskellige prisklasser. Vinpriserne ligger fra 56,00 kr. + moms pr. flaske.

Leveringstiden for vin med logoetiket er ca. 5-7 arbejdsdage, fra du har godkendt logoetiketten, til vinen er klar.
 
Bestiller du mindre end 60 flasker med firmalogo, faktureres ved 1. bestilling et opsætningsgebyr på 250,00 kr.+ moms for opsætning af vinetiketten.

Når du vælger vin på logoetiketten.dk, er prisen inkl. etiket og moms.

Vi er også klar til specialopgaver. Har du specielle ønsker til bestemte vine, som du gerne vil have logo på, kontakt os pr. telefon 97 53 10 79. Vi giver gerne et seriøst tilbud.

Hos logoetiketten.dk sender vi gerne dine vingaver ud til dine kunder. Det koster 35,00 kr. + moms pr. forsendelse, og det er inkl. gaveæske og evt. kort. Fragten betaler du selv. Vi forsøger naturligvis at sende vingaver billigst muligt. 

Du sender os en mail på pc@pedersborgvin.dk med din bestilling, tekst til kortet samt en modtageradresse, og vi klarer resten.

Hos logoetiketten.dk sender vi gerne din julevin med firmalogo ud til alle dine kunder. Du kan oven i købet få pakket dine brochurer, spørgeskema, personlig følgebrev, julekort og lignende sammen med din firmavin. Vi sender i postgodkendt emballage. Det koster 35,00 kr. + moms samt omkostninger til vin og etiket. Fragten betaler du selv. Ring på 97 53 10 79 og hør, hvor nemt det er!

Så snart vinetiketten og vinen er godkendt, og vi har modtaget det materiale, du ønsker medsendt, kan ordren pakkes og sendes inden for 5-7 arbejdsdage, afhængig af ordrestørrelsen. 

Vi glæder os til din udfordring!

"God kvalitetsvin med FIRMALOGO/FORENINGSLOGO eller en personlig logoetiket huskes længe af gavemodtageren"

VIN MED LOGOETIKET fordi du vil: 
- være mere personlig
- blive husket
- ikke forsvinde i mængden
- og fordi god vin med god reklame virker på dine kunder
- og så er det billigere, end du tror.